Iznenadile fanove: Fifth Harmony predstavile spot za novi singl „Angel“

Promocija novog Fifth Harmony albuma koji izlazi 25. avgusta se nastavlja i sada je tu novi singl „Angel“ koji je dobio spot već u petak, samo dan nakon izlaska!

„Who said I was an angel?“ ponavljaju devojke u hip-hop fazonu a spot je pun boja i efekata, a tamna neonska svetla čine atmosferu još uzbudljivijom. Ovo je oficijalni singl sa njihovog trećeg abuma ali prvog bez Camile Cabello, pored njega već nam je poznat i singl „Down“ koji odlično prolazi na top listama!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Radio Disney Awards: Ariana i Niall pevačica i pevač godine, priznanja i za Biebsa, Sel, Shawna Mendesa i Camilu Cabello!

2 thoughts on “Iznenadile fanove: Fifth Harmony predstavile spot za novi singl „Angel“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.