Iznenadila Swiftieje: Taylor Swift održala tajni nastup u Čikagu!

Taylor Swift je puna iznanađenja i redovno prati svoje Swifiteje koje sa vremena na vreme iznenadi, što je bio slučaj sa fanovima iz Čikaga pre par dana!

Tay peva pred punim arenama, šalje poklone Swiftiejima, ali akustični nastupi za ograničen broj ljudi nije nešto što inače radi. Tay je održala akustičan nastup pred 200 fanova i sve to je zadržano u tajnosti, dok zvanično ne objave video kako je sve to izgledalo. Celokupan šou je snimljen za “Taylor Swift NOW” emisjiju koja je deo DirecTV-a.

“Oni su kontiskovali sve naše stvari, nakon čega su 200 nas odvezli na tajnu lokaciju. Snimili su nas kako izlazimo iz autobusa i idemo na događaj. Bilo je dosta stvari sa motivima “Reputation” ere, volela bih da sam imala svoj telefon da zabeležim to,” napisala je jedna devojka. Kako otkrivaju Swiftieji koji su prisustvovali tajnom nastupu, Taylor je otpevala pet pesama “Delicate,” “Gorgeous,” “All Too Well,” “New Year’s Day,” i “Shake It Off,” nakon čega je rekla da mora da odmara glas zbog daljih koncerata na turneji, međutim tu nije bio kraj. Pevačica je stala i slikala se u grupama po četvoro sa svim fanovima tamo.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Selena Gomez: Taylor Swift neće rasturiti moje prijateljstvo s Demi!

4 thoughts on “Iznenadila Swiftieje: Taylor Swift održala tajni nastup u Čikagu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.