Iznenađenje: Justin Bieber dovodi još jednu predgrupu na koncert u Zagrebu!

justin-bieber-purpose-world-tour_01

Justin Bieber trudi se da njegov koncert u Zagrebu što duže potraje pa sad znamo da će pre njega osim dvojca The Knocks na scenu pre njega izaći i bend iz Liverpula, MiC LOWRY.

Petočlana vokalno-harmonijska grupa MiC LOWRY sastavljena je od veoma talentovanih mladih pevača iz Liverpoola – Delleile Ankrah, Akia Jonesa, Kaine Ofoeme, Bena Sharplesa i Michaela Welcha koji su odrastali u istom susedstvu te su zajedno počeli pevati u ranim tinejdžerskim godinama. Klasična je to priča o petorki koja je pohađala školu Calderstones u Liverpoolu, bivšu školu Quarry Bank u čijim klupama je sedeo i legendarni John Lennon, te je osnovala lokalni bend u umetničkom centru za mlade, koji je tad vodila Barbara Philips, kćerka Lorda Woodbinea, retko spominjanog „šestog Beatlesa”. Talentovani muzičari benda MiC LOWRY svoje su veštine i iskustvo brusili nastupajući u lokalnim klubovima, a između ostalih, svirali su i u poznatom liverpulskom klubu Cavern.

Zahvaljujući pesmama koje su se vrtele na BBC Radio 1 kod Clare Amfo i BBC Radio 1Xtra (Trevor Nelson, DJ Target, Twin B & Yasmin, Sarah Jane Crawford, Adele Roberts and A.Dot), kompozicijama nominovanim za nagradu BET u kategoriji „Best International Newcomer“, osvojenim MOBO Unsung Award, nastupima na BBC Introducing Stage na Glastonburyu i nekoliko odrađenih turneja, u samo par godina ovaj impresivni bend stekao je brojne obožavaoce. U kratkom roku izgradili su impresivan ugled i osvojili veliki broj fanova iz celog svijeta, a njihova odlična muzika i zarazna energija osigurala im je vojsku od gotovo pola miliona vernih obožavalaca na društvenim mrežama, ostvarivši desetine miliona pregleda na svojim jedinstvenim pesmama.

mic-lowry-press-shot

Iako su sve regularne rasprodane, ostalo je još nekoliko VIP ulaznica za koncert u Zagrebu. Tako se u ponudi nalazi „Ultimate“ VIP 1 ulaznica po ceni od 7.450,00 kuna, koja uključuje uživanje u koncertnom spektaklu u posebnom odeljku na kraju pozornice, takozvanom sedištu #GetCloser koje je najbliže Justinu. Također, za najveće obožavatelje osiguran je i poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćini, zatim obilazak backstagea gde će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspešne svjetske turneje te će kući poneti i posebne poklone – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana.

Ulaznice „I’ll see you“ VIP 2 mogu se osigurati po ceni od 4.025,00 kuna, a ono što dolazi u paketu je premium ulaznica, poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćin te takođe poseban paket s poklonima – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i robni paket. U prodaji se nalaze i „Where Are You Now“ VIP 3 ulaznice koje uključuju premium ulaznicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za VIP #Purpose fana, poseban VIP ulaz te ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Iznenađenje: Justin Bieber dovodi još jednu predgrupu na koncert u Zagrebu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.