Iznenađenje: Camila Cabello i Shawn Mendes u ljubavnom zanosu na koncertu u Torontu!

Shawn Mendes već dugo boravi na turneji gde promoviše svoj najsvežiji album, ali kao što se i očekivalo, on je najveći spektakl pripremio upravo za svoj zavičaj, Kanadu – u Torontu je “Senoritu” zapevao ne samo Shawn, već mu se na sceni pridružila njegova devojka Camila Cabello i varnice su letele svuda!

Ovaj specijalan koncert održan je u petak uveče, a Shawn je ostavio klavir i zgrabio gitaru u trenutku kada se Camila popela na binu! Njih dvoje oživeli su varnice koje su letele na MTV VMA nastupu kada su takođe izveli “Senoritu”, a paparaci u Torontu su pretpostavili da će Cam doći da peva sa Shawnom jer su ih pre koncerta slikali zajedno na ulicama grada.

Osim romantike dok je njihov nastup trajao, Shawn se pobrinuo da varnice sevaju i kasnije tokom koncerta: “Moj dobar prijatelj je došao ovde, zove se Josh i ima jako važno pitanje za svoju devojku” najavio ga je Shawn, a momak je izašao na scenu, izvadio prsten i zaprosio svoju devojku! Kakav momenat!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Detalji iz života Shawna Mendesa koje možda niste znali!

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Iznenađenje: Camila Cabello i Shawn Mendes u ljubavnom zanosu na koncertu u Torontu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.