Iznanađenje:Tini Stoessel i Luis Fonsi nastupaju zajedno!


Nastavljaju se humanitarne akcije za najugroženije u Argentini, a Tini nam je zagolicala maštu kada je najavila da ima jedno važno saopštenje za sve nas!

Martina Stoessel nam je pre par sati otkrila da će nastupiti sa autorom hita “Despacito” koji je obeležio ovu 2017. godinu, Luisom Fonsijem! Njih dvoje će nastupiti 16. decembra u provinciji Buenos Airesa, La Plati. Koncert je humanitarnog karaktera koji za cilj ima da sakupi što više igračaka za decu.

Pevačica je na svom Twitteru i Instagramu podelila ovu vest sa nama, saopštivši da je veoma srećna zbog toga i da je ovo nastup za Argentinu i Porto Riko zajedno. Karte neće moći da se kupe, već će moći da se nabave uz zamenu za igračke. Još uvek ne znamo šta će tačno pevati, ali nadamo se da ćemo biti u prilici da ih čujemo u duetu!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Gabi nam šalje super kviz o Tini!

6 thoughts on “Iznanađenje:Tini Stoessel i Luis Fonsi nastupaju zajedno!

  1. Mozda Tini bude pavala Demikin deo iz Echame la culpa😮Jaoj, nemogu da docekam 16.12😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.