Izgledao zdravo i srećno na poslednjoj fotki: Slavni oplakuju Aviciija, još niko ne zna uzrok smrti

5

Sve nas je šokirala vest da je prethodne noći slavni DJ Avicii pronađen mrtav u azijskoj državi Oman a sve ovo što se desilo još više zbunjuje kad znamo da je muzičar prethodnih dana izgledao sasvim normalno i pritom bio raspoložen da vreme provodi sa fanovima.

Na fotki za koju se pretpostavlja da je njegova poslednja (vidite je ispod), muzičara vidimo u društvu fana i DJ-a Maitrai Joshija, a sve se dešavalo upravo u Omanu, odnosno u hotelu gde je on odsedao. Kako priča upravo spomenuti Joshi, on ne može da veruje da se ovo desilo jer je Avicii izgledao kao model zdravog čoveka. “Bio je vrlo prijatan i izgledao je dobro. Prošlog petka je išao na krstarenje brodom a dan kasnije je imao večeru sa prijateljima. Ovo su zaista šokantne vesti.” Po njegovim rečima, Avicii je u Omanu bio na odmoru, gde je boravio prvi i nažalost poslednji put. Iako zvanični razlog smrti nije objavljen, mnogi smatraju da je otkazao neki od organa s obzirom da je Avicii već trpeo strahovite posledice toga što je dugo bio alkoholičar.

U međuvremenu, oglašavaju se brojne zvezde. “O moj bože, baš mi je krivo za Aviciija, ovo su jako, jako tužne vesti, bio je premlad… kakav je to bio talenat. Počivaj u miru”, napisao je Liam Payne a Dua je tvitovala, “Tužno je što čujem da je Avicii preminuo. Bio je premlad i ovo se desilo prerano. Moje saučešće njegovoj familiji, prijateljima i fanovima”.

Pročitajte još  Zvezde nastavljaju da odaju počast Aviciiju, policija potvrdila da slučaj nema kriminalnu stranu

Sem njih, oglasila se i tona drugih zvezda poput Craiga Davida, Madonne, Ruby Rose, Sabrine Carpenter, Ellie Goulding, Charlie Puth, Zedd, Calvin Harris i mnogi, mnogi drugi. Svi se slažu prevashodno u tome da niko ne zaslužuje da ode ovako mlad, a naročito neko ko je imao još mnogo toga da pruži svetu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Avicii

5

4 thoughts on “Izgledao zdravo i srećno na poslednjoj fotki: Slavni oplakuju Aviciija, još niko ne zna uzrok smrti

  1. I dalje sam u šoku. 😭😭😭 R. I. P. AVICII, nikada nećeš biti zaboravljen. 💙

  2. To je tako tužno 😓😢😢😢!!! Ako ništa, nadam se da je prirodna smrt, nije zaslužio da bude ubijen ili nešto tako! Bs

  3. Ja …. Ja još uvijek ne vjerujem da je on otišao…. i to tako mlad … ostavio je mnogih divnih stvari iza sebe… bio je stvarno talentiran i dobar čovjek 😭😭😭 počivaj u miru😭😭❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.