Izbor stručnjaka: Ovo su 10 najboljih spotova Demi Lovato!

Demi je ovog leta naročito u centru pažnje i izbacila je čak tri nova spota, a Billboard je napravio listu 10 najboljih. Ispratite njihovu listu do kraja i podelite svoju sa nama!

10. „Made In The USA“
Već po naslovu očekivali smo mnogo američkih simbola u videu i upravo oni dominiraju – karneval, zastave, vatromet i uzbudljiva ljubavna priča koja mora biti prekinuta zbog vojnog služenja.

9. „Neon Lights“
Demi očigledno jako voli ovakav tip spotova, a kritičari kažu da i „Neon Lights“ spada u grupu najboljih. Noćni klub, plava kosa, jaka šminka i naravno neonska svetla koja blješte svuda – nije mogla na bolji način da dočara pesmu.

8. „Heart Attack“
Baš kao i naziv pesme, ovaj spot bi morao da bude jako buran i dramatičan. Demi je definitivno uspela u tome uz uzbudljive efekte, napetost i crnu kombinaciju sa vetrom u kosi!

7. „Really Don’t Care“
Radnja spota smeštena je na ulicama Los Anđelesa i to na paradi ponosa, tako da je Demi ovim činom želela da podrži svoje gej fanove i pomogne im da svi zajedno pokažu da ih uvrede ostalih zaista ne zanimaju!

6. „Skyscraper“
Bilo bi nemoguće da se na listi ne nađe večiti favorit fanova, pesma koja svim Lovaticima kao i Demi mnogo znači – ovde nije bila potrebna koreografija, samo snažan vokal u pozadini i hladna, prazna pustinja oko Demi koja ističe iskrenu tugu.

Pročitajte još  Milica ima iznenađenje: Stigao je Famoza fan magazin, otkriveno sve o prodaji Tini diskova u CG, BiH i HR!

5. „Confident“
Na petom mestu je uzbudljiva priča koja prati veliki hit „Confident“ – Demi vidimo u ulozi tajnog agenta, rame uz rame sa slavnom Michelle Rodriguez kojoj brzine nisu strane zahvaljujući ulozi u „Paklenim ulicama“.

4. „Instruction“
Dugo nismo videli Demi u spotu sa plesnom koreografijom i ovako zanimljivim kostimima, a ovaj dance hit je bio dobra prilika za to. Sniman u Los Anđelesu na parkingu, „Instruction“ će vas naterati da zaplešete uz njega!

3. „No Promises“
Nije čudo što je ovaj spot na samom vrhu jer je u pitanju buran video sa mnogo efekata i boja, gromova, neonska svetla dodaju uzbuđenje i sve je smešteno negde izvan ovog sveta.

2. „Cool For The Summer“
Nema sumnje da ova letnja himna spada u jedan od njenih najboljih spotova ikada – atraktivna atmosfera, letnje veče u fensi automobilu sa društvom, žurke i ulična svetla savršeno idu uz ovu priču.

1. „Sorry Not Sorry“
Najbolje rangiran spot upravo je njen prvi singl sa novog albuma! Koliko zanimljivo deluje ideja da za potrebe spota napravite ludu kućnu žurku sa facama poput Wiz Khalife ili Paris Hilton? Bila je to odlična ideja.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Strašna šeprtlja: Demi Lovato povredila stopalo na odmoru!

4 thoughts on “Izbor stručnjaka: Ovo su 10 najboljih spotova Demi Lovato!

  1. Slažem se sa listom,ne mogu da prestanem da slusam Sorry Not Sorry!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.