Izašla je šminka Selene Gomez, ona ima jednu poruku: Nosite karmin koji vaš dečko mrzi!

Iako je trenutno aktuelna prvenstveno zbog dueta sa BLACKPINK, ne treba zaboraviti da je Selena Gomez početkom godine objavila svoj album “Rare” kojim je poručila da smo svi na svoj način retki i da svoju retku lepotu treba da istaknemo. Sve ovo ukazivalo je na ideju da Sel objavi i kolekciju šminke, što je tokom godine postala realnost, i danas je konačno čitava kolekcija vidljiva na portalu Rare Beauty, a šminka stiže i u Sephora prodavnice!

Sel je za “Rare Beauty” kolekciju uradila neverovatnih 48 nijansi i zaista ima za svakog ponešto, jer je Selenina poruka da je važno da šminka istakne lepotu svakog tipa lica. “Šminka ne treba da krije šta nas čini jedinstvenima” poručila je ona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@RareBeauty is makeup made to feel good in, without hiding what makes you unique.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Selena priznaje da joj nije prijalo da od tinejdž godina bude pod reflektorima slave naročito jer se stalno pisalo o tome kakvu šminku nosi i činilo se da je to prioritet svega, pa je otkrila da je svojom kolekcijom uspela da otkrije jedan novi deo svog ukusa: “Na kraju sam počela šminku da koristim da bih probala različite stvari i približila se onome što stvaram. Mnogo sam naučila kreirajući svoju kolekciju” poručila je ona.

Pročitajte još  Po zabitima rodnog kraja: Selena Gomez je na tajnom snimanju!

Sel je za Bustle ispričala i jednu zanimljivu pričicu vezanu za ljubav prema crvenom karminu, kojim je prkosila čak i dečku s kojim je izlazila! “Nisam to do sad pričala, ali nosila sam crveni karmin svaki put kad sam viđala jednog momka i on mi je govorio da neće da me poljubi dok nosim karmin, pa me je zamolio da ga ne nosim. Posle toga sam u inat počela da ga nosim više, bum!” našalila se Sel. Ona iz svoje kolekcije ističe upravo crvene nijanse karmina kao omiljene, a vi odaberite svoje omiljene klikom na sajt šminke i javite nam kako vam se dopada! Kolekcija će se od sutra prodavati i na Sephora portalu i to po cenama koje su čak i pristupačne za kvalitetnu šminku.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Teen Choice Awards 2017: Stižu prve nominacije za Sel, Ari, Tay, Demi, Miley, Biebsa, Shawna i momke iz 1D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.