Iva i Jana u novom kvizu proveravaju vaše znanje o “Soy Luni”!


Cao mi smo Iva i Jana danas saljemo novi kviz o Soy Luni.

O kome zelite sledeci kviz?

Ovde Iva I Jana danas saljemo ‘Glasaj za svoju omiljenu zvezdu meseca? #1’ u tome ko skupi najvise glasa do sledeceg mesece ili ti 5.dana u tom mesecu pravimo kviz o njemu sa 20 pitanja oni koji izgube ne idu dalje ,a ostali pisu ideje za sledeci Chat.Objavite ovo 1.maja.A traje do 5.jun.

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Samuel Nascimento u Argentini, snima naslednicu "Violette", "Soy Lunu"!

19 thoughts on “Iva i Jana u novom kvizu proveravaju vaše znanje o “Soy Luni”!

 1. MOLIM VAS ODGOVORITE-GDE MOZE NA NETU DA SE GLEDA SOY LUNA SA PREVODOM,MAKAR NA ENGLESKI?

  1. Mozes ukuca
   ti naprimer Soy Luna online sa prevodom,mozes gleda ti na Slovackom to se razume i ViolettaSLBalkan ce krenu ti sa prevodom,tako da da,ili ukucas Soy Luna ep koju zelis English.

 2. 12/14 Correct answers!
  Cestitamo pravi
  si Lunista.
  Nisam samo znam neke pjesme

 3. Inace da budemo jasne za prvo to jest o kome zeli te sledeci kviz je do 6.maja ako neko ima jednak onda pravimo o svima njima,a za ovo drugo ce biti na svaki mesec objavljeno ovo traje do 5.juna,tako da ko ima najvise glasa prolazi u sledeci krug,ako neko ima jednake onda njih 2 ili 3 koliko vec,pa ide novi krug,a tu ce biti jos drugih zvezda,a druge ispadaju vise ne mogu.

 4. 13/14
  Spot Andaremos je objavljen 27.9.2018?Hhahhahaha trenutno je 3.5.2018.

 5. Baš dobar kviz inc. rezultat no je 14/14,glasala sam za Malenu Ratner i Anu Jaru,a u ovom drugim glasanju za Karol Sevillu.

  1. Kako je moguce da si odgovorila tacno kada je Andaremos izbacen jer je netacno..stavili su da je pjesma izbacena u Septemberu 2018.

 6. Iva i Jana,baš mi se svidja kako go pravite kvizove,obožavam 'Soy Lunu' naručito Yam,to jest Chiaru Parravicini.Da se razumemu u moje ime je Nina,ja neobožavam Ninu iz Soy Lune Nina je moje ime.

 7. Promenjeni su planovi 'Glasaj za svoju omiljenu zvezdu meseca traje isto kao i ovo prvo do 6.maja zato sto smo mi to pravile aprila.Famozo zasto ne odobravate komentare,sto posto je neko nesto napisao,a vi nista niste odobrili?

 8. 7/14 Correct answers!
  Nisi ni najmanji
  ni najveci Lunista.
  Nisam lunista uopste

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.