Iva i Jana nam predstavljaju svoje edite!

Ćao, mi smo Iva i Jana i odlučile smo da vam pokažemo neke naše edite. Možemo i napraviti o tome, ali to nije sada bitno. Imamo sedam edita za sada, pa pišite o kome može sledeći edit.

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

10 thoughts on “Iva i Jana nam predstavljaju svoje edite!

    1. A po čemu? Zbog čega stalno povezujete te dve serije. Obadve poseduju svoje likove i radnju koji su različiti. Slične scene ili odeća… kao da je to važno Disney-u je važna popularnosti i novac,a ne neki ljudi koji će ih kritikovati. Inače cure editi su preslatki.

  1. Lepi su,ali svi su sa krunama,krilima,srcima i krofnama eventualno jedan ima unicon…Malo ste mogle biti kreativnije!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.