Ispovest Perrie u novoj Little Mix knjizi: Zayn laže, ostavio me je SMS porukom!

13258962_1706816636246245_1458578381_n

Faza ćutanja je završena! Perrie Edwards i Little Mix svom silom su se obrušile na Zayna Malika pesmom “Shout Out To My Ex” a to su učinile i u svojoj novoj knjizi, “Our World”.

U njoj svaka od devojaka ima mnogo interesantnih ispovesti pa je Perrie tako objasnila da je Zayn sve vreme obmanjivao javnost kad je poricao da ju je surovo ostavio SMS porukom i jednostavno više nije želeo da joj se javi.

“To je bilo užasno, najgori period u mom životu. Četvorogodišnja veza, dvogodišnja veridba i onda je sve završeno jednom jednostavnom SMS porukom. Tek tako”, piše Perrie. “Iako mi je karijera išla jako dobro, bilo je to neverovatno teško za mene.” Da podsetimo, Zayn je prošlog meseca u intervjuu za časopis The Fader poricao da se ovo ikad desilo. “Mnogo je volim, uvek ću je voleti i nikad ne bih završio vezu od četiri godine na takav način. Ona to zna, ja to znam i javnost to treba da zna. Neću da objašnjavam šta se desilo, samo želim da javnost zna da nisam to uradio”, objašnjavao je on. Pošto je očigledno da neko od njih ne govori istinu, čija priča vam se čini tačnom?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Traži novu ljubav: Zayn Malik u potrazi za punijom devojkom!

10 thoughts on “Ispovest Perrie u novoj Little Mix knjizi: Zayn laže, ostavio me je SMS porukom!

  1. Verujem Perrie u potpunosti zato sto je Zayn toliko puta slagao u poslednjih godinu dana, pa ko ce mu bre verovati?

  2. Perrie shout out kretenušo jedna! I zaslužila si da te ostavi!
    Zayn-ova priča je istinita, daj se malo smiri.

  3. Verujem Zayn-u, pa šta i ako ju je ostavio preko poruke, bitno da ju je ostavio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.