Isplivale fotke Justinovog maltretiranja Selene, ali i tvrdnje da je ona tukla njega

Selena Gomez nedavno je podigla veliku buru u javnosti tvrdnjom da ju je Justin Bieber zlostavljao dok su bili zajedno, a ubrzo nakon toga, na društvenim mrežama počeli su da se šire dokazi kako ona govori istinu. Sve to dovodi do sukoba sa fandomom Justina Biebera koji tvrdi da je Selena tukla njega!

Selenatori se pozivaju na članak iz decembra 2011. koji je objavio Daily Mail a gde su objavljene slike koje pokazuju da je Justin Selenu uhvatio za zadnjicu na javnom mestu, što je nju jako povredilo! Isto tako, navodi se i druge optužbe na račun Biebsa, ovog puta iz 2015. kad je model Sarah Harris ispričala da mu je lupila šamar, jer ju je on uhvatio za grudi. Odmah nakon toga, on je izbačen sa zabave. Spominje se i da je Justin sve ovo priznao, kad je u nedavnom intervjuu rekao, “Sa 19 godina počeo sam da koristim teške droge i zloupotrebljavao sam sve svoje veze. Nisam poštovao ženu i bio sam besan. Udaljio sam sve od svih koji su me voleli i bio sam samo ljuštura od osobe. Godine su mi bile potrebne da popravim loše odnose i promenim svoje navike u vezama.”

Pročitajte još  Da li ste primetili ove stvari u vezi "Revival" turneje?

Sa druge strane, Belieberi uzvraćaju ovim videom u kome je Sel prikazana kao nasilnica koja ga tuče, bolje rečeno, udara mu šamar iz nekog razloga dok se on buni. Koliko ovo izgleda ozbiljno, procenite sami. Interesantno, Justin Bieber odbija da reaguje na Selenine tvrdnje o maltretiranju, verujući da je dovoljno rekao i da se svima izvinio zbog svog nedoličnog ponašanja. O tome nažalost nema mnogo reči u njegovom novom dokumentarnom serijalu koji su uglavnom fokusira na njegov novi album i odnos sa Hailey.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Baš se iznervirao: Biebs izbio telefon iz ruke agresivnom obožavaocu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.