Ispali smešni: Napustili posao da bi tražili Taylor Swift!

Taylor Swift je na američkoj turneji, a tokom njene posete Vašingtonu, pojavila se vest da ona planira da poseti jednu vladinu ustanovu, što je izazvalo pravi haos među mladim pripravnicima koji rade na ovom mestu!

Čitavu zabunu izazvao je tvit verifikovane novinarke Juliegrace Brufke koja na svom profilu napisala, “Veoma važne vesti: Izvore govore da će Taylor Swift posetiti ustanovu Russell Senate tokom dana kako bi imala sastanak”. Desetinama zaposlenih je to bilo dovoljno da napuste svoja mesta i kao zombiji tumaraju hodnicima tražeći Tay!

Kako je sve prerastalo u haos jer više niko ništa nije radio, oglasila se i televizija Fox koja je saopštila da nema nikakve potvrde da Taylor dolazi! Razočarani zbog toga, svi su se vratili poslu, a da ironija bude veća, pored njih je tokom dana prošla glumačka legenda Jane Fonda za koju nisu ni znali ko je!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Glasajte odmah: Tay, Sel, 1D, Biebs, Demi i Ari među nominovanima za Disney Music Awards!

4 thoughts on “Ispali smešni: Napustili posao da bi tražili Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.