Intervju Oli Marković za Famozu: Demi Lovato je divna devojka, daću sve od sebe da je dovedem kod nas!

image3

Naši Lovatici pre nekog vremena spazili su da sa Demi Lovato u teterani trenira i jedna devojka koja nosi majicu sa natpisom Srbija a kako se ispostavilo, u pitanju je naša tekvondo šampionka, holivudska glumica i Demina drugarica Olivera Marković! Oli je ljubazno pristala da za Famozu govori o svojoj karijeri, prijateljstvu sa Milicom Mandić ali i da nam priča u svom poznanstvu sa Demi Lovato!

Oli, ti si zapravo višestruka prvakinja Srbije u tekvondou! Šta izdvajaš iz tog perioda života?
Preselila sam se iz rodnog Berlina posle završetka gimnazije 2006. godine u Beograd. Provela sam četiri sjajne godine u Beogradu i tekvondo klubu Galeb. Biti sportista i imati tu čast ta nastupaš za svoju zemlju na takmičenjima širom sveta je nešto što ću uvek pamtiti, jer je to zaista nešto najlepše. Setim se tog perioda često, bilo je sjajno.

Olimpijska prvakinja u ovom sportu, Milica Mandić je tvoja velika prijateljica. Da li ste uspele da ostanete u kontaktu s obzirom na distancu? Šta očekuješ od nje na olimpijadi?
Milica je sjajna devojka u svakom pogledu. Dobre smo drugarice iako se ne čujemo svakodnevno. Ona ima svoje obaveze a ja moje. Vremenska razlika i distanca ne mogu da utiču na pravo prijateljstvo. Verujem u nju i znam da će dati sve od sebe u Riju. I zaista verujem da ima velike šanse da ponovi ono što je uradila u Londonu. Takođe želim da izdvojim Tijanu Bogdanović koja je izvanredna devojka i velika nada srpskog tekvondoa. Uz trenera Dragana Jovića sve je moguće, čak i dve zlatne medalje.

image1 (1)

Ti gradiš uspešnu karijeru u Holivudu a vidimo da ovih dana snimaš i jedan film. Možeš li nam reći nešto o tome i kako si uopšte ušla u glumu?
Uvek sam volela da se isprobam u glumi. Jackie Chan mi bio idol od kako znam za sebe, haha. To je u suštini i razlog zašto sam krenula da se bavim tekvondoom. Kad sam prestala da se takmičim (2010. god.) prešla sam u Barselonu gde sam krenula sa glumačkim kursevima. I tako je sve krenulo. Dve godine kasnije preselila sam se u Los Anđeles gde sam završila školu glume na “New York Film Academy”. Glumila sam u raznim projektima i smatram da sam na dobrom putu. Volim akcione filmove i to mi je za sada glavna meta. Poslednji projekat mi je mnogo drag, po prvi put sam bila producent i imala glavnu ulogu. Radi se o kratkometražnim akcijskim filmom. Ekipa je bila sjajna, pogotovo me obradovalo jer sam imala čast da učim i sarađujem sa poznatim holivudskim kaskaderskim koordinatorom Simon Rhee. Film se nije izdao, još smo u fazi montaže. Planiramo da ga predstavimo na velikim filmskim festivalima kao što su “Sundance Film festival” i “South by Southwest”.

Kako si upoznala Demi Lovato? Da li si uopšte mogla da pretpostaviš da ona ima veliki fandom u Srbiji i čitavom regionu?
Demi sam upoznala u teretani. Idemo u istu teretanu, “Unbreakable Performance Center” Super je devojka, kad je u LA-u stalno je viđam tamo, kao i ostale uspešne glumce i sportiste. Iskrena da budem, ja nisam znala do pre par meseci kako ona izgleda. Čula sam njene pesme ali ne bih znala da je prepoznam na ulici dok je nisam upoznala. Zaista nisam mogla da poverujem koliki fandom ona ima u Srbiji i regionu. Dobila sam dosta poruka od balkanskih fanova i baš mi je drago ako mogu da joj prenesem nešto od njih.

image4

Kakva je Demi izbliza i kako izgleda njen trening? Da li si imala priliku da razgovaraš sa njom?
Demi je prelepa devojka, skroz opuštena i fina. Uglavnom je viđam ujutru na treninzima. Sa obzirom da smo svi u teretani kao porodica ponekad zajedno odradimo trening. Tako da sam primetila da Demi voli borilačke veštine, MMA, boks, jiu-jitsu.. I baš iz tog razloga smo krenule i da razgovaramo. Ona mi je prišla jednog dana kad sam udarala džak, bila je iznenađena kako udaram nogama i pohvalila me. Tako smo počele da se družimo u okviru treninga.

image1

Demi je sad na turneji ali pretpostavljamo da ćete se videti makar što se ona završi? Da li joj tad možeš preneti kolika je ona velika zvezda u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, CG i predložiti joj da nas poseti?
Naravno, nema problema, rado ću joj to preneti. I daću sve od sebe da je dovedem malo kod nas. 🙂

Autor: Famoza.net
Foto: Cassey Athena, Oli Marković

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Intervju Oli Marković za Famozu: Demi Lovato je divna devojka, daću sve od sebe da je dovedem kod nas!

  1. Aaaa ne mogu da verujem!Oli je super,nadam se da će uspeti da nam pomogne! ;)Hvala sto nam pomaze 🙂

  2. Ajao kako je prelepaa ♥
    I multitalentovana 😀
    Svako joj cast, hvalla Famozo

  3. Ona je tako specifična i deluje kao baš talentovana devojka, hvala za intervju,super je 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.