Internetom kruži video hapšenja pevača Sebastiána Yatre u Majamiju!

Već neko vreme poznati pevač Sebastián Yatra kao i njegova bivša devojka Martina Stoessel su u Majamiju, a to smo najviše mogli da vidimo putem njihovih Instagram objava. U poslednjih par dana Sebastián je objavljivao slike sa svojom prijateljicom, poznatom Lele Pons. Njegov odmor se činio savršenim dok pre nekoliko sati internetom nije počeo da kruži video njegovog hapšenja, ali se pitamo da li je ovo zaista istina!

Na snimku možemo videti pevača okruženog policijom sa upaljenim svetlima, a kasnije su mu stavili i lisice. Pored toga, na snimku možemo da čujemo i ženski glas kako ga doziva. Ovo je najviše privuklo pažnju zato što Sebastián do sad nije imao javne skandale niti probleme sa policijom, ali na društvenim mrežama su različita mišljenja. Mnogi misle da je ovo još jedna njegova ‘smicalica’ kojom hoće da privuče pažnju kao što je jednom prilikom podelio svoj broj telefona javno pretvarajući se da je ‘procureo’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelssie Carrillo (@nelssiecarrillo)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Sebastián Yatra

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Uzbudljivi dani za Jorgiste: Jorge otvara koncerte Sebastiana Yatre, snimio novi spot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.