Bizarno: Internet zvezda prodaje upotrebljenu vodu za kupanje za 10 hiljada dolara!

Čudno je šta sve zvezde prodaju svojim fanovima – setite se da bi Belieberi rado kupili donji veš Justina Biebera. Na dovoljno bizarnu ideju došla je i Instagram zvezda Belle Delphine, koja je odlučila da pusti u prodaju “kadu” u kojoj se kupa, a uz nju dobija se i voda koju je ona upotrebila da se okupa!

Verovali ili ne, Belle Delphine prodaje vodu koju je upotrebila za kupanje, a nju dobijate u povećoj posudi u koju i ona može da stane, i celo ovo zadovoljstvo košta 10 hiljada dolara! “Ako ste žedni, samo napred, čak ćete dobiti i poseban video u kome se ja kupam” napisala je Belle čisto da naglasi da ova prodaja nije šala!

Reakcije na ovaj čin na internetu su presmešne, i naravno, svi osuđuju ovaj korak – neko se čak usudio i da snimi video kako tu vodu pije, dok drugi kažu da su dobili herpes od nje!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Britanskoj manekenki obrisan Instagram nakon što je prodavala vodu u kojoj se kupala!

Foto: Instagram/Belle Delphine

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.