Internet kanselovao Mariju Žeželj zbog ignorisanja protesta

U Srbiji i dalje traju protesti protiv aktuelnog režima, a čini se da su oni mnogo snažniji nego prethodni jer u njima učestvuju mladi. Tome mnogo pomažu influenseri poput Sare Stanković, ali i Ruže Rupić, Andrije Jo i drugih koji dele informacije na društvenim mrežama. Međutim, ćutanje Marije Žeželj, a kasnije i jedan njen komentar izazvali su mnogo besa.

Marija je posebno na meti zbog toga što je u prošlosti slala podršku kontroverznom Black Lives Matter projektu, pa čak i tražila novac za pomoć pingvinima, ali potpuno ignoriše izuzetno teško situaciju u Srbiji gde desetine hiljada ljudi svakodnevno izlaze na ulice usled nebrige države. Nakon brojnih negativnih komentara, ona se oglasila na Story, ali to što je napisala samo je dolilo ulje na vatru.

“Vi što konstantno pljujete po influenserima sad ste u fazonu, “Ajmo influenseri, koristite sad svoj uticaj.” A možda da se dogovorite sami sa sobom. Nismo mi na dugme. Ja ću da pričam o onome o čemu mi se priča. Šta god mi napisali/uradili, biće zamerki. Poslednji komentar od mene.” Mnogi su ovo shvatili kao da Mariji ne pada da na pamet da pruži podršku svom narodu, odnosno da ne želi da sebe dovodi u opasnost da izgubi neke ugovore. S obzirom da ona trenutno samo postavlja storyje na kojima se vidi kako uživa na tropskim ostrvima, taj utisak se samo pojačava.

Brutalno kanselovanje traje već danima, a mnogi na Twitteru izjavljuju da ih je Marija blokirala zbog toga. Pritisci na nju su toliko veliki da je ona odlučila da zaključa svoj profil na neko vreme, čekajući da se situacija smiri.

Pročitajte još  Savršeno je! Bogdana Živković i Marija Žeželj obradile Biebsov veliki hit! (video)

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Internet kanselovao Mariju Žeželj zbog ignorisanja protesta

  1. Pa gledajte da se internet nije digao oko BLM, nijedna zvijezda se nikada ne bi priključila tome (čast izuzetcima koji postoje). Dok Američke zvijezde koji ne znaju gdje se Francuska nalazi, kamoli Srbija, ne objave nešto o našim protestima, ne očekujte puno od Marije i još takvih pojedinaca. Mislim efekat ovce, šta reći…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.