Instagram planira vraćanje hronološkog pregleda objava!

Iako shvatamo želju autora da Instagram bude što jednostavniji, isto tako ova društvena mreža ima toliko ograničenja da je sa njima teško se izboriti. Oni nekad čak izbacuju i funkcije koje se smatraju osnovnim, kao što više odavno ne možete da gledate IG objave ljudi koje pratite po redosledu objavljivanja. Međutim, to će se izgleda promeniti.

Naime, kako prenosi Tech Crunch, Instagram je počeo interno testiranje funkcije koja se zove “Latest Post” iliti “Najsvežije objave”. Stvar trenutno funkcioniše tako da kad uključite IG, imate ponudu da pogledate sve nove objave. Ovo nije kao što je nekad bilo, ali ipak omogućava da se više ne dešava da propustite neke objave. Instagram naravno ćuti o svemu jer pristup ovoj opciji imaju samo zaposleni u kompaniji, a da li će ova funkcija biti ubačena ili ne, veliko je pitanje. Ako se sećate, Instagram je još u novembru prošle godine počeo da eksperimentiše sa sakrivanjem broja lajkova ali od tad nismo čuli ništa na tu temu.

Inače, Instagram je negde sredinom 2016. ukinuo prikazivanje objava po redosledu objaviljivanja (od najnovijih ka starijim), već je počeo da primorava korisnike da skroluju do beskraja jer im se serviraju objave za koje kompanija misli da su im najvažnije. To je sve pokrenulo veliku buru, ali kao što to bude svaki put, stanje se na kraju smiri i svi se pomire sa promenom, ma kako ona loša bila. Što se Famoze tiče, mi bismo bili presrećni kad bi smo mogli da detaljnije uređujemo inbox, kako bi smo lakše odgovarali na vaše poruke, ili kad bi makar “flag” funkcija funkcionisala normalno, umesto da je trajanje ograničeno na samo 24 časa. Bez obzira na to, nastavite da nam pišete – trudimo se da niko ne ostane bez odgovara a i česti smo gosti u grupama koje pravite!

Pročitajte još  Instagram počeo da sakriva lajkove u Srbiji, Hrvatskoj, BiH i ostatku sveta!

Autor: Famoza.net 

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.