Imamo link za prenos: Gledajte večeras Kids’ Choice Awards!

Kids’ Choice Awards je ove godine trebalo dosta ranije da se održi, ali je prvo bio otkazan, pa je kasnije nađena varijanta da se šou ipak održi (kao što pesma kaže, show must go on!), ali naravno, samo onlajn, da bi se ispunila pravila socijalne distance! Tako je održana i nemačka verzija šoua, a zvanična verzija zakazana je za večeras, po našem vremenu u dva ujutru!

Dodelu nagrada ove godine vodi Victoria Justice, koja je, kao što vidite na slici iznad, već spremna da priredi spektakl! “Pokušaću da učinim da svakako bude zabavno. Mislim da je ovo kul i da je odlična, jedinstvena prilika. Ovo vreme jeste za mnogo ljudi izazov, ali mislim da je dobro što na ovaj način možemo da dopremo do dece o toj temi” poručuje Victoria, voditeljka šoua. “Format jeste drugačiji, ali to je i dalje Kids’ Choice Awards, i dalje mnogo zabave! Biće dosta specijalnih gostiju, ne mogu da vam kažem ko i kada, ko zna?” zagonentno kaže ona.

Što se tiče prenosa, u dva ujutru možete gledati šou na linku OVDE, a na dodeli bi trebalo da se pojave i velika imena poput Ariane Grande, Shawna Mendesa, Lil Nas X, Dove Cameron, BTS-a i mnogi drugi. Slogan dodele ove godine je “Celebrate Together” (“slavimo zajedno”), iako su svi učesnici nažalost udaljeni jedni od drugih, ali osim što će se Vic i ekipa potruditi da vas uprkos tome zabave, kroz ceo šou provlačiće se priča o širenju svesti o korona virusu i kako možemo pomoći jedni drugima.

Pročitajte još  Kids' Choice Awards 2017: Ari protiv Sel, Jus protiv The Weeknda i Shawna Mendesa!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kids’ Choice Awards

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “Imamo link za prenos: Gledajte večeras Kids’ Choice Awards!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.