Imamo link za prenos: Gledajte Lisu i Lenu i Global Social Awards 2019 iz Praga!

Na današnji u Pragu održava se prvo izdanje Global Social Awardsa 2019 a na sreću, ovu ceremoniju na kojoj će učestvovati brojne zvezde društvenih mreža moći ćemo da gledamo u direktnom prenosu! Mnogima će svakako najinteresantnije biti da vide Lisu i Lenu koja su već danima u glavnom gradu Češke.

Devojke su organizovale i meet and greetove a kažu da su došle ranije jer im se grad baš dopada. “Ovo je prelepo mesto prepuno istorije i divnih zgrada. Međutim, došle smo i zbog lokalnog skejtparka”, kažu devojke. One takođe ističu da ne žele doveka da budu poznate kao zvezde društvenih mreža. “Želimo da budemo modeli i glumice, a ne influenserke. To se sad dešava.” Lisa i Lena podsećaju i da one nikad nisu zarađivale preko Instagrama, jer ne promovišu razne proizvode.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Frizerka na ivici suza: Pogledajte skrivenu kameru sa Lisom i Lenom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.