Imamo link za prenos: Gledajte Lisu i Lenu i Global Social Awards 2019 iz Praga!

Na današnji u Pragu održava se prvo izdanje Global Social Awardsa 2019 a na sreću, ovu ceremoniju na kojoj će učestvovati brojne zvezde društvenih mreža moći ćemo da gledamo u direktnom prenosu! Mnogima će svakako najinteresantnije biti da vide Lisu i Lenu koja su već danima u glavnom gradu Češke.

Devojke su organizovale i meet and greetove a kažu da su došle ranije jer im se grad baš dopada. “Ovo je prelepo mesto prepuno istorije i divnih zgrada. Međutim, došle smo i zbog lokalnog skejtparka”, kažu devojke. One takođe ističu da ne žele doveka da budu poznate kao zvezde društvenih mreža. “Želimo da budemo modeli i glumice, a ne influenserke. To se sad dešava.” Lisa i Lena podsećaju i da one nikad nisu zarađivale preko Instagrama, jer ne promovišu razne proizvode.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Olovke u šakama: Lisa i Lena dizajniraju svoje patike i žele vašu pomoć!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.