Ima razočaranih i besnih: Elsa neće biti lezbejka u “Frozenu 2”

Iako Disney sve više ubacuje gej likove u svoje serije i filmove namenjene deci, Elsa će izbeći takvu sudbinu, barem za sad. I pored opsesije fanova kojima je iz nekog razloga to veoma važno, iz kompanije saopštavaju da priča novog filma uopšte ne ide u tom smeru, odnosno da se bavi njenim ljubavnim životom.

Čitava priča traje odavno, ali je samo pojačana nakon jednog od trejlera gde vidimo crvenokosu devojku za koju se ne zna ko je. Zbog toga, mnogi su trčali pred rudu i zaključili da je u pitanju Elsina devojka! Međutim, kako potvrđuje Jenifer Lee kao jedna od glavnih ljudi na projektu, to su besmislice.

“Kad je reč o Elsi, ona neće biti u romantičnoj vezi u ovom filmu, baš kao što to nije bio slučaj ni u prvom”, objasnila je ona. “Ovo je žena koja nosi čitavo kraljevstvo na svojim plećima i ovde se govori o porodičnim vrednostima, njenoj sestri i tome kako mora da se bori sa moći koja sve više raste”.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Disney Channel

4 thoughts on “Ima razočaranih i besnih: Elsa neće biti lezbejka u “Frozenu 2”

  1. Jao,jedva cekam kad se to desi ako bude jos par delova,pa da mogu da se smejem homofobicnim komentarima…

    1. Samo zato što ti se nešto ne dopada, ne znači da si homofob :/ Po toj logici, svi ovi koji zahtevaju da Elsa bude lezbejka su heterofobi.

  2. mislim svejedno bih gledala i da je Elsa lezba, ali ovo je ipak dječiji crtić pa… ne bih ipak željela da djeca već u toj dobi gledaju kako se neko ljubi, pogotovo dvije cure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.