Ima i teških pitanja: Luka nam šalje svoj kviz o Big Time Rushu!

Ovaj kviz bi trebali da rade samo pravi Rusheri jer ovde se nalaze i neka teža pitanja na koja samo mogu odgovoriti rusheri!!!!MOLIM BEZ VARANJA ODRADITE KVIZ POŠTENO.

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

21 thoughts on “Ima i teških pitanja: Luka nam šalje svoj kviz o Big Time Rushu!

 1. 13/15
  Predobar je kviz. Napokon da se neko sjetio i o Btr kviz da napravi. @Famoza.net da li se zna kad ce se vratiti. (Rekla sam kad jer sam Rusher i nikada neću odustati)

  1. Ljute se kad ih to neko pita 🙁 Ne nameravaju u skorije vreme iako se super slažu.

  2. Ja obozavam BTR ali do sad nisam znao kako da napravim kviz pa sada sam nučio pa ukoliko admini stranice FAMOZA dozvole mogu da napravim još neke kvizove o BTR ili o bilo kome
   BTR FOREVER <3 <3 <3 <3<3

  3. inače BTR se neće vratiti u skorije vreme bar je tako rekao james ali je rekao da će nekada kada stignu da nastupaju za rushere. Takodje pre nekoliko meseca Logan i Kendall su pravili koncert sami na kojem su pevali pesme od BTR-a ovde pozes da pogledas taj nastup: https://www.youtube.com/watch?v=KFKOo6GGtSk

 2. 15/15 Correct answers!
  Hvala vam što ste radili ovaj kviz!!!
  Nadam se da ce se jednog dana vratiti,jer ih puno volim?

 3. E DA LJUDI IZVINJAVAM SE ZBOG JEDNOG PITANJA KOJE SAM SLUČAJNO NETAČNO STAVIO U PITANJU JE ONO KOLIKO IMA CARLOS GODINA JA SAM STAVIO 28 ALI USTVARI IMA 27 IZVINJAVAM SE NADAM SE DA SE NE LJUTITE

  1. Uvek možeš da ispraviš 🙂 Ta pitanja sa godinama nikad nisu dobra jer se to menja. Kad pitaš za godine, mnogo je bolje da pitaš npr. "Koje godine je rođen" jer to nikad neće zastariti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.