Ima ih čak 10: Ovo su svi Arianini ljubimci!

Ariana Grande poznata je kao veliki ljubitelj životinja, a na njenom Instagram profilu često i pokazuje svoje ljubimce, kojih je u svojoj karijeri imala čak 10. Neki od njih žive sa pevačicom, dok su drugi sa njenom porodicom, verovatno zbog brojnih obaveza koje pevačica ima, pa je razumljivo da najviše veruje svojoj porodici da im pruži topao dom.

Prvi ljubimac kog je Ari usvojila je kuče Coco, koja se redovno pojavljuje na Arinom Instagram feedu. Toulouse se porodici pridružio 2013. godine i odmah privoleo srca Arianatora. On se pojavljivao i u pevačicinim spotovima, a čak je sa njom bio i u časopisu Vogue. Strauss je pas kog je Ari udomila dok je bila na Dangerous Woman turneji 2015. godine. U julu 2019. godine pevačica je udomila pse Snape-a i Lily, nazvane po poznatim likovima iz Harry Potter knjiga.

View this post on Instagram

vip

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Na nacionalni dan pasa 2017. godine Ari je od majke dobila čivavu Pignolia, koji je jedan od njenih najsitnijih pasa. Myron je pas kog je Ari delila sa preminulim Macom Millerom, ali ga je ona zadržala kada su raskinuli. Nakon što je reper preminuo, Ari je istetovirala ime “Myron”. Cinnamon je pas koga je Ari takođe usvojila davne 2014. godine. Lafayette je pas koga je Ari usvojila 2016. godine i povremeno ga možemo videti na njenim story-jima. I poslednji, ali ne manje važan je Piggy Smallz, malo prase u moru pasa koje je Ari ima, a njega je dobila od bivšeg verenika Pete-a Davidsona.

View this post on Instagram

Pignoli

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ariana sigurno planira da udomi još ljubimaca i jako je lepo od nje što na ovaj način pokazuje humanost i ljubav prema životinjama, za koje je rekla da nekad više voli nego ljude. Ukoliko ste gledali Arine spotove možete primetiti da se njeni ljubimci dosta puta pojavljuju u istim. Da li ste uspeli da uočite neke od njih?

Pročitajte još  Topsify music chart #66 - Tini startuje sa vrha, glasajte za po jednu pesmu svakog dana!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Ima ih čak 10: Ovo su svi Arianini ljubimci!

  1. Preslatko mi je kako Ari voli životnije,još slađe što je dvoje njih nazvala Snape i Lily 🥺🖤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.