Ian Somerhalder ima novu jezivu vampirsku seriju!

Serija “Vampirski dnevnici” odavno je za nama, ali teško da je slučajnost što je i novi projekat glumca Iana Somerhaldera koji se proslavio kao Damon Salvatore vezan za ova mitska bića! Ian ne samo da glumi u seriji “V Wars” već je istovremeno i producent, pa je fanove pozvao da vide kako sve to izgleda.

“Za mene je ovo već bio lud dan.. Šou smo poslali Netflixu. Ovo je prvi put da kao producent isporučujem ovako nešto. Nadam se da će im se svideti. Dao sam sve od sebe za ovaj šou. Godinu dana svog života. Ma i u bolnici sam bio! Međutim, bilo je to neverovatno putovanje, tako vas molim da pogledate ovo i kažete mi šta mislite”, rekao je on na Instagramu.

U seriji Ian igra doktora Luthera Swanna, čoveka čiji se najbolji prijatelj pretvara u vampira i uspeva da zarazi i druge ljude. Sve tako lagano počinje da se deli, a Ianov lik shvata da ima malo vremena da shvati šta se to događa i nekako spasi svet, dok njegov prijatelj postaje lider vampira. Ova prva sezona ima 10 epizoda i zasnovana je na knjizi Jonathana Maberryja a na Netflix stiže već 5. decembra. Hoćete li joj dati šansu? U međuvremenu, već smo pisali i šta drugi članovi ekipe “Vampirskih dnevnika” spremaju!

Pročitajte još  Počinje novo glasanje: Koga želiš da Ryan nacrta?

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.