I Troian Bellisario sad ima najpoželjniju frizuru ovog leta!

Leto je počelo, a ono nam donosi i nove trendove kad su u pitanju frizure! Kad je reč o devojkama, jedna je posebno popularna (makar u Americi), a nije joj odolela ni zvezda serije “Slatke male lažljivice”, Troian Bellisario. Kako je ona objasnila, frizura koju sad ima nije samo veoma trendi, već je i krajnje praktična za ovo doba godine i velike vrućine.

“Hvala bogu na mom stilisti”, napisala je ona na svom Instagramu uz sliku nove frizure. “Toliko sam bila umorna od raskupusane kose a sad mogu da osetim povetarac. Sem toga, ona je učinila dodatni korak pa je osim skraćivanja kose odlučila da je i ofarba. Kraća kosa svakako je uvek dobra ideja za leto, ali isto tako, uvek moramo voditi računa da ista frizura nekome stoji bolje a nekome lošije, već u zavisnosti od oblika glave. Zato, i kad znate šta biste želeli, ne stidite se da pitate svog frizera za mišljenje!

Troian je inače u maju po drugi put postala mama, a devojčica nosi ime Elliot Rowena Adams. Kao što se možda sećate, ovo je bio nezaboravan događaj, s obzirom da je ona bila prinuđena da se porodi na parkingu bolnice!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Troian Bellisario

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vaše zvezde za ponedeljak, 28. oktobar 2019. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.