I njoj je dosta: Ariana Grande oštro odgovorila TMZ-u na vest o njenoj tetovaži na japanskom!

Ariana Grande sigurno uživa u tome što je trenutno jedna od najpopularnijih zvezda na svetu, ali sve to donosi pritisak koji jedna obična osoba prosto ne može da podnese, koliko god pokušavala. Arianin pritisak postaje sve jači i pevačica više ne može da gleda more vesti o jednoj njenoj situaciji – japanskoj tetovaži.

Po stoti put, Ariana Grande je promašila ideju tetovaže kakvu je želela i umesto da joj na dlanu piše „7 Rings“ piše joj „Japanese BBQ Grill“, i mnogi mediji sa tim ne mogu da se pomire toliko da pišu o glasinama koje vrlo verovatno čak ni nemaju veze sa istinom. Isto se desilo TMZ-u koji piše o Ariani u nedogled non stop se pozivajući na tetovažu, a Ari je već imala manji Twitter sukob sa njihovom ekipom, ali nije mogla da izdrži da im ne odgovori ponovo!

Naime, TMZ je tvitovao svoju vest „Ariani Grande ponuđeno milion dolara da ukloni japansku tetovažu“ i Ari je odgovorila na tvit: „Dala bih vam svima milion dolara da mi se jednom skinete s vrata“. Nažalost, teško da će joj želja biti ostvarena jer posao medija je da pišu, s tim što neki očigledno preteruju.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Taylor urla, Ari ljubi, Niall i Gaga je grle: Zvezde priredile toplu dobrodošlicu Seleni!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

6 thoughts on “I njoj je dosta: Ariana Grande oštro odgovorila TMZ-u na vest o njenoj tetovaži na japanskom!

  1. Šta je svima?! Njena tetovaža njena stvar! Zašto joj stalno nabijaju na nos to što je pogriješila u svojoj odluci, pa to je njena i samo njena stvar i nemaju pravo da je ismjevaju zbog toga i prave glasine koje nemaju veze s istinom! 😡😡😡😡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.