I dalje savršena: Sel nastavlja da šalje poruke fandomu svojim duksevima!

Selena Gomez ovih dana baš voli da šalje poruke svojim odevnim predmetima, na kojima su često ispisane rečenice koje bi svi trebalo da upamtimo! Takav slučaj je i ovog vikenda, pa je ona viđena na ulicama Los Anđelesa u duksu kojim nam još jednom poručuje koliko je važno da budemo jedni uz druge.

Poruka na duksu je jasna i glasi, “Birajte saosećanje”, verovatno kao odgovor na sve loše stvari koje se konstantno dešavaju na društvenim mrežama. Ovo je inače duks koji prodaje Hillsong crkva koju Selena posećuje, a cena mu je samo 20 dolara. Koliko je skromna, Sel pokazuje i time što je na nogama imala crne Puma patike koje se mogu nabaviti za 30 dolara.

Selena ove dane uglavnom provodi vežbajući i družeći se sa svojim prijateljicama, a čini se da dobro podnosi i paparace koji prate svaki njen korak! Kako mediji pišu, ona još uvek nije počela da radi, ali za očekivati je da sledeći korak bude završetak albuma koji u odnosu na prvobitne planove kasni već oko dve godine.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Jeste li čuli za praznik koji je Selena Gomez proslavila noćas?

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “I dalje savršena: Sel nastavlja da šalje poruke fandomu svojim duksevima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.