I biće dostupan svima: Shawn Mendes snima dokumentarac!

Nije retkost da slavne zvezde snime dokumentarac o sebi, pa njihovim stopama ide i Shawn Mendes, čiji kratki dokumentarni film stiže uskoro!

Početkom godine se pričalo da će Shawn snimati svoj dokumentarac, ali sve je bilo jako tiho do pre dva dana, kada je Casey Neistat potvrdio na Twitteru da stvarno snima film sa Shawnom! „Shawn Mendes dokumentarac stiže! Jako sam ponosan na to i u pitanju je snimanje na kakvo fanovi nisu navikli od mene. Video će biti na YouTubeu“ potvrdio je Casey.

Ne zna se tačno kada će film stići, ali će on trajati 14 minuta tako da priča neće biti dugačka, ali nas svakako čeka nešto posebno i do sada neviđeno od Shawna – pevač će čak voziti i skejt, a Casey Neistat je potvrdio da Shawnu to odlično ide!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Pažnja: Ovo je tekst za sve fandome!

3 thoughts on “I biće dostupan svima: Shawn Mendes snima dokumentarac!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.