Hvala za pet hiljada: Spremamo sjajne stvari na Famoza YouTube kanalu!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
83
Views:
4

Famoza pored sadržaja koji vam nudi na portalu i društvenim mrežama za vas pravi najkvalitetniji sadržaj i putem YouTube kanala. Famoza YouTube kanal koji je od skora ponovo pokrenut broji već više od pet hiljada pretplatnika a najnoviji projekat koji Famoza realizuje je Famoza Tube.

Do sada ste imali prilike da gledate “Famoza TV”, brojne intervjue sa zvezdama novih medija, kako muzičarima tako i glumcima, ali i pilot epizodu emisije “Famoza Q&A”. Pored ovih sadržaja najnoviji projekat koji je počeo sa početkom nove godine Famoza Tube premašio je sva očekivanja a u kreiranju sadržaja učestvuju jutjuberi koji na najbolji mogući način prenose pozitivnu energiju svim pratiocima iz dana u dan.

Aktivno se radi i na drugoj sezoni “Famoza TV” kao i na serijalu “Famoza Q&A” čiju ste pilot epizodu imali prilike da vidite još na jesen prošle godine. U budućnosti vas očekuje još mnogo zanimljivog sadržaja i emisija sa YouTube zvezdama kao i još mnogo toga drugog kako na YouTubeu tako i na Famoza društvenim mrežama. Zahvaljujemo se svima koji nas prate, a mi ćemo nastaviti da vam plasiramo samo najkvalitetniji sadržaj koji će premašiti vaša očekivanja.

Ne zaboravite da vas samo na Famozi svakog dana čekaju najnovije informacije o svetskim i regionalnim zvezdama. Pored toga tu su horoskop, kvizovi, pokloni, CD shop i još mnogo toga. Zapratite nas na Instagramu jer tamo se družimo sa najpopularnijim jutjuberima i pored fotografija i videa delimo brojne poklone. Lajkujte nas na Facebooku i dodajte na Snapchatu jer uskoro počinjemo sa novim aktivacijama. I poslednje ali ne i najmanje važno – budite sigurni da pratite Famoza YouTube kanal, kliknite subscribe i uključite zvonce za obaveštenja o novim videima.

8 thoughts on “Hvala za pet hiljada: Spremamo sjajne stvari na Famoza YouTube kanalu!

  1. Bravo famozo!Zaslužili ste!Zaista dajete sate,i sate provodeći na famozi,trudeći se da upoznamo svoje idole.Hvala za sve što ste nam pružili,kvizove,horoskop,pokloni,famoza tube!Najbolji ste!

  2. Super videi!
    Kada pocnem da gledam Famoza Tube,to potraje vise od 1 sat ponekad.
    Ovo vam je bas super ideja sa vasim You Tube kanalom 😉

  3. Najbolji ste ,ali stvarno!Trudite se da uradite nesto sto drugi nisu ni pomislili da bi mogli,hvala na svemu 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.