“Hvala vam moji Belieberi”: Justin Bieber po prvi put u karijeri na vrhu američke top liste!

COY9Te0XAAA8anv

Znamo da to zvuči suludo, ali Justin Bieber NIKAD do sad nije bio na prvom mestu američke top liste. Međutim, singl “What Do You Mean?” to je uspeo i to već u svojoj prvoj nedelji!

U proteklih nedelju dana Belieberi su kupili ovu pesmu čak 337.000 puta a kako se ona pritom nije skidala s radio stanica i TV ekrana, “What Do You Mean?” postao je tek 23. pesma u istoriji američke top liste (duge čak 57 godina!) koja je startovala na mestu broj 1! Do sad najuspešnija Biebsova pesma bila je “Boyfriend” koja je 2012. godine došla do pozicije broj 2. Po svemu sudeći, Justin Bieber ne samo da se uspešno vraća na muzičku scenu već je i popularniji nego što je ikad bio!

Za Justina ipak je potpuno jasno ko je za to najzaslužniji pa se svom fandomu obratio i video porukom u kojoj kaže: “Izgleda da smo uspeli, konačno. Ovo je moj prvi broj 1 i zato vam hvala društvo, vi ste najbolji!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Poljubac koji je ućutkao Biebsove hejtere, LiLo, uvrede na račun 1D: Ovo su BRIT Awards momenti koje ćemo pamtiti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.