Horor fan Austin Mahone: Sa osmehom na licu u kući strave! (video)

austin-mahone-1-800

Nije lako prestrašiti 19-godišnjeg pop superstara!

Ulazeći u kuću strave – koja se nalazi u okviru studija filmske kompanije Universal na Floridi – Austin Mahone izjavio je okupljenim novinarima da je on stari poznavalac horor žanra, i da se verovatno neće prepasti onoga što ga čeka unutra.

“Obožavam filmove strave i užasa,” izjavio je za magazin People. “Volim Pročišćenje. Volim Paranormalnu aktivnost. Odem da pogledam skoro svaki horor koji se pojavi u bioskopima. A to je super mesto da nekog izvedete na dejt; devojka se uplaši i želi da se priljubi uz vas.”

austin-mahone-2-800

A kada je konačno ušao unutar mračnog tematskog parka, Austin se zaista držao hrabro, iako je u par navrata vrisnuo. Srećom, tu je i video koji će vam prikazati kako je sve to izgledalo:

Nakon svega, Mahone je priznao novinaru Peoplea da je čitavo iskustvo ipak bilo uzbudljivije nego što je očekivao. “Okej, bilo je strašnije nego što sam mislio, ali je bilo i jako zabavno. Išao bih ponovo unutra – dokle god ima nekog pored mene”.

Autor: Famoza.net
Foto: People

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Austin Mahone feat. Super Duper Kyle – On Your Way

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.