Hokejaš se baš izblamirao želeći dejt sa Zendayom!

Zendaya je jedna od mlađih glumica koje su ovih meseci dosta tražene u Holivudu – međutim, neki ljudi očigledno ne znaju u kojim filmovima je ona glumila!

Najsmešnije u svemu ovome jeste što osoba koju ju je javno pozvala na dejt nije imala pojma za Zendayinu ulogu – u pitanju je hokejaš Givani Smith, koji je odgovorio na Zendayin tvit o Marvelovom filmu “Nisam znao da voliš Marvel, hoćeš da idemo da gledamo to?” tvitovao je on, a svet ga je ismejao jer je ona zapravo bila u Marvel filmu!

Ipak, teško je odrediti šta se ovo desilo sa Givanijem i da li je stvarno pozvao Zendayu na dejt ili je, kako on to sad tvrdi, to bio samo sarkazam ili čak uvreda jer navodno nije čuo da je glumila u filmu, ali Zendaya na ovo nije odgovorila! On se brani izgovorom da je šala, ali ostavljamo vama da procenite šta bi ovo moglo da bude!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  HEJ! 54 je na kioscima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.