Hoće li se Miranda Cosgrove ikad vratiti pevanju?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
11
Views:
90

Miranda Cosgrove dala je prilično iscrpan intervju za The Fan Carpet gde je konačno razrežila mnogo nedoumice fandoma i otkrila nam šta planira u narednom periodu.

Mnogi zaboravljaju da je Miranda ne samo glumica već i pevačica koja iza sebe ima jedan album i dve uspešne turneje, s tim što je poslednju od njih održala još 2012. godine. Ipak, i pored duge pauze, ona otkriva da nema velike planove kad je reč o muzici. “Mislim da sam sad više okrenuta glumi. Volim komediju i volela bih da budem u dobroj komediji. Ipak, i dalje volim muziku. Volim komedije u kojima se i peva. Ako ikad budem pevala, verujem da će to biti u sklopu neke komedije”, ističe ona.

Zvuči neverovatno, ali Miranda je već preko 20 godina u industriji zabave! “Jednom je agent prišao mojim roditeljima ovde u Los Anđelesu kad sam imala tri godine i bila sam u reklami za jedan festival hrane. Međutim, od tad pa do osme godine nisam puno radila. I pored toga što sam dugo na sceni, još uvek puno toga učim”, objašnjava ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Miranda Cosgrove

6 thoughts on “Hoće li se Miranda Cosgrove ikad vratiti pevanju?

  1. Njene stare pesme su savršene i stvarno volim da ih slušam,super je kao glumica i treba da radi šta voli ali bih jako volela da snimi novi album

  2. Bok Famozo… ja imam jedan preveden video, ali ne znam kako da vam ga pošaljem? u prilogu ili kako?… pišem i priču sa nastavcima, imam fejs str na koju objavljujem priču kada ju napišem, čitaju je samo dvije osobe, ali oduševljenje su, pa ne znam hoćete li da vam pošaljem stranicu ili što vam već trebam poslati?… Imam i neke crtačke radove koje sam radila na kompu, ali nisu tako savršeni kao ovi što objavljujete, pa ako želite da vam pošaljem, recite… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.