Hoće li prihvatiti? Maluma javno pozvao Selenu da naprave duet! (video)

Mladi kolumbijski umetnik Maluma već stiče ogromnu popularnost širom sveta a očigledno je da ceni Selenu Gomez koju prati na Instagramu kao i ona njega. Sel je čak pre dva meseca objavila i misterioznu sliku na Instagramu za koju su mnogi verovali da je nagoveštaj njihove saradnje ali od toga nije bilo ništa. Ipak, Maluma čini sve što može da se to promeni!

Tokom intervjua za Billboard, pevač je rekao, “Mnogo je kul što jedna od najvećih zvezda na svetu zna ko sam ja i što me prati, to su sjajne vesti. Mnogo bih voleo da snimimo nešto zajedno, to bi mi bilo ostvarenje snova”.

On je zatim uradio nešto krajnje originalno pa se direktno obratio Sel rečima, “Selena, kako si? Mnogo bih voleo da snimim pesmu sa tobom. Bog te blagoslovio, ti si pravi primer, divim ti se. Mnogo ti se divim” a onda joj je poslao i poljubac. Nadajmo se da Sel neće umeti da odoli njegovim čarima!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Video koji je osvojio svet: Sel, Demi, Biebs i zvezde pomažu dečaku koji je stalna žrtva nasilja u školi! (video)

2 thoughts on “Hoće li prihvatiti? Maluma javno pozvao Selenu da naprave duet! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.