Hoće li je Biebs primetiti: Jana Dačović je ponosna Belieberka i želi da svi to znamo!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2101
Views:
860

Famoza je već imala nekoliko prilika da razgovara sa Janom Dačović ali tad smo se bavili temama kao što su njen kalendar odnosno učešće na Balkan Tube Festu. Ipak, sad vidimo da smo mogli da postavimo i neko pitanje o Biebsu!

Naime, Jana je na svom profilu objavila fotku na kojoj je vidimo u Jusovoj Stadium Tour kolekciji, tačnije u prepoznatljivom žutom duksu sa kapuljačom! Kao što znamo, Biebs je ovih dana kačio slike svojih Beliebera koji nose nešto iz njegove kolekcije ali neće biti lako da primeti Janu jer ona uopšte nije ostavila tag #purposetourmerch koji je neophodan da bi se to desilo. Doduše, u komentarima vidimo Belieberke koje su to učinile za nju!

Sve ovo nas još jednom podseti da smo apsolutno u pravu u razmišljanju da bi Biebsove koncert u areni u Beogradu bio apsolutni pogodak i da je strahovita greška organizatora koji ga nisu pozvali da na prošloj turneji gostuje u Srbiji. No, eto dodatne motivacije da to ispravimo narednog puta a da pre toga vidimo i neke druge mlade zvezde koje će dokazati svima da one itekako imaju publiku!

⚡️

A post shared by Jana Dačović (@janadacovic) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jana Dačović

9 thoughts on “Hoće li je Biebs primetiti: Jana Dačović je ponosna Belieberka i želi da svi to znamo!

 1. Famozo Demi je u intervjuu za neku Australijsku emisiju ja mislim rekla da pravi SVETSKU turneju 🙂 sansa za nas?

  1. Prerano je razmišljati. Ako će zaista biti svetska turneja, znate i sami kakva je Demi – održi pet koncerata u tri zemlje i to je to. Bukvalno nam nije dala ni šansu da se pošalje ponuda. Tek ako bude želela ozbiljnu turneju po Evropi, imamo šansu.

   1. Evo sad gledam Vevo Live i rekla je da se datumi sada uklapaju i da joj je cilj prava velika Evropska turneja

 2. Samo da vas pitam – Hoćete li objaviti i onaj drugi post koji sam ga poslala prije onog sa zašto sam Jortini?…. 🙂 Znam da se čeka, samo provjeram… hvala na odgovoru

 3. Samo da pitam – hoćete li mi objaviti i onaj prvi post koji sam vam poslala prije Zašto sam Jortini? znam da se čeka, ali samo provjeravam… 🙂

  1. Čak i ako ne valja nešto, javićemo ti da kažemo da ne valja 🙂 Ne brini, sve dođe na red.

 4. ?Volim da gledam Janine vide i jako bi mi bilo drago da njena(ili slika bilo koje druge Belieberke iz nase zemlje) slika bude na Jusovom profilu.❤?Mozda je zaboravila da stavi hastag ali posto su druge Belieberke to ucinile umesto nje mozda je primeti.??U svakom slucaju ima dosta lajkova tako da ima nade??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.