Hirurg otkriva koje plastične operacije je radila Kylie Jenner, a lista nije mala

Hirurg otkriva koje plastične operacije je radila Kylie Jenner, a lista je duga!

Kylie Jenner ima samo 21 godinu, ali i dug staž kad su u pitanju plastične operacije. Rijaliti zvezda dugo je tvrdila da nije radila ništa, ali je kasnije priznala ono što je bilo najočiglednije – da je operisala usta. Ipak, to je samo početak prilično dugo liste, otkriva jedan plastični hirurg Andrea Giannitrapani u razgovoru za magazin Elle.

Grudi

View this post on Instagram

one more time

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie je 2015. godine tvrdila da sad ima veće grudi zbog specijalnog grudnjaka, braneći se unapred od optužbi da je išla pod nož. Međutim, doktor kaže da su to samo bajke za malu decu. “Jasno se vidi da su joj grudi povećane. Iako nisu povećane toliko da štrče, ona ima karakteristike tipične za ozdravljenje grudi posle operacije. Ako je htela to da sakrije, hirurg bi odabrao veličinu koja više odgovara njenom telu”, kaže on.

Obline

View this post on Instagram

missin my pink hair 🐍

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Naravno da se naše telo menja kad odrastamo, naravno i da možemo da na njegov izgled utičemo vežbanjem i ishranom, a to tvrdi Kylie. Međutim, kako doktor tvrdi, i to ima svoje limite, pa su velike šanse da je ona doterivala kukove i guzu! “Rekao bih da je ona nedavno radila operaciju kojom se samo prebacuje sa kukova na guzu, kako bi joj telo više ličilo na peščani sat”, tvrdi on.

Pročitajte još  Fanovi grdili kulinarske sposobnosti Hailey Bieber i Kendall Jenner

Usne

Spomenimo i ono što je Kylie sama otkrila, a to je da je još u osnovnoj uvećala usne. “Imala sam 15 godina i bila sam jako nesigurna zbog svojih usana”, pričala je ona. Prvo sam koristila lajner kako bih stvorila iluziju da imam veće usne, ali sam na kraju ukapirala da to ne radi, pa sam ih uvećala.” Kylie je godinama tvrdila upravo da koristi lajner, pa smo istinu saznali tek nakon pola decenije!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie Jenner na Twitter: Volim što sam slavna iako sam netalentovana!

2 thoughts on “Hirurg otkriva koje plastične operacije je radila Kylie Jenner, a lista nije mala

  1. Ja ne znam zašto sve te žene samo sebe uništavaju time, dok ostare onda će se tek vidjeti koliko grozotu su napravile od sebe!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.