“Ne diraj moje devojke!”: Niall Horan branio svoje Directionerke od agresivnih paparaca! (video)

One Direction Leaving Cirque Nightclub

Niallu Horanu mnogo je stalo do Directionera a koliko, pokazao je nakon što ih je zaštitio od agresivnih paparaca koji su pokušavali da ih udalje od njega!

Niall je tako pretprošle večeri u Londonu pošao u jedan klub a uz njega su bile brojne Directionerke ali i paparaci koji su pratili svaki njegov korak. Kad je par obožavateljki prišlo Niallu da bi napravile selfi, neko od fotografa se izdrao na njih rečima, “sklanjajte se s puta!” To je Nialla definitivno pogodilo pa je prosto poludeo i poručio im: “Kako to misliš da ti se sklone? Nemoj to da govoriš mojim devojkama. One plaćaju moje račune a ne ti”.

https://youtu.be/SOTAIDVquYE

On se nešto kasnije obratio paparacima i na Tviteru rečima: “Stvarno mrzim neke od tih paparaca… Užasni, užasni ljudi. Ko god da ste, da vam nije palo na pamet da terate Directionere. Napravite neku užasnu sliku dok idem prema klubu i za to dobijete 10 kinti. Vi ne radite ništa dobro za mene – zato se vi sklanjajte!” Ne treba ni napominjati koliko su Directioneri srećni što im momci toliko uzvraćaju za ljubav i pažnju koju im poklanjaju već pet godina!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta se dešava? Drastično uvećane šanse za okupljanje One Directiona već ove godine!

One thought on ““Ne diraj moje devojke!”: Niall Horan branio svoje Directionerke od agresivnih paparaca! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.