Helenin test ličnosti: Koji si lik iz serije “Riverdale”?

Zdravo Famozo! Ja sam Helena Šarić iz Ozlja! Nadam se da ćete moj kviz staviti na svoju stranicu te da vam se sviđa! Moj IG profili @anelleh25 [email protected]

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Helenin test ličnosti: Koji si lik iz serije “Riverdale”?

 1. VERONICA
  Pametna, hrabra, lukava…KAO VERONICA!
  Budi zadovoljna sa svojim rezultatom, jer svi vole Veronicu pa tako sam sigurna da i tebe. Jednostavno možeš sve! Opusti se, duboko udahni i nađi dečka koji će te upotpuniti! KEEP CALM AND WATCH RIVERDALE!

 2. BETTY
  Slatka, pametna, dražesna…KAO BETTY!
  Betty je jedan od najvažnijih likova Riverdalea. Ako špratiš seriju znaš da će uvijek pomoći baš kao i ti! Nadam se da ćeš naći i prekrasnog dečka kao i ona! Sve dobro radiš! Opusti se; nitko nije savršen!KEEP CALM AND WATCH RIVERDALE!

 3. Betty
  Opis nije baš upotpunosti tačan, ali jesam slična
  Kviz je veoma kratak i preporučujem ti da ga malo produžiš
  I nije Cherly, već Cheryl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.