Harrya Stylesa gađali piletinom, pevač nakratko zaustavio koncert: “Ko je to bacio?”

Uobičajeno je da fanovi bacaju poklone i predmete poput ruža i pisama na scenu dok nastupaju njihovi omiljeni umetnici, ali u poslednje vreme trend je malo izmakao kontroli, a poslednja žrtva ludila je Harry Styles. Tokom jednog od njegovih 15 nastupa u njujorškom Medison Skver Gardenu, u subotu uveče, Harry je gađan pilećim komadićima i nakratko je zaustavio koncert kako bi se pozabavio „veoma zanimljivim pristupom“.

“Ko je bacio ovaj chicken nugget?” viknuo je sa osmehom na licu, držeći hladan komad pržene hrane da bi publika primetila kako je još jedan komad sleteo na binu. “To je još jedan!” Kada su fanovi zamolili Harrya da to pojede, on je objasnio: „Ne jedem piletinu, izvinite! Ne jedem meso.”

„Pre svega“, rekao je dok je uzimao drugi komad, „ovo je hladno. I pretpostavljam da je veoma staro.” Do ovog trenutka, pevač se sve vreme šalio sa publikom i upitao da li ga žele nazad. Zašto? Jer ne jede to. Zatim je bacio piletinu u gomilu i rekao: „Sada je na podu. Ne tražite ga, mi ćemo vam nabaviti još takvih”. Iako je izbor piletine kao municije nasmejao Harrya, a ne uznemirio, drugi pevači nisu imali toliko sreće sa predmetima koji su im bačeni na binu, a opšte je poznato da mnogi čak prekinu koncert ili završe ranije kada se nešto ovako desi.

Pročitajte još  Harry Styles odgovorio na glasine o povezanosti njegove i Taylorine pesme "Daylight"!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.