Harry Styles samo u mrežastim čarapama u novom editorijalu!

Harry Styles ima krajnje neobičan smisao za modu, i ništa mu nije strašno da nosi, pa čak i ženske odevne predmete! Ipak, on je mnoge iznenadio time što za novi broj magazina Beauty Papers pozira dok na sebi ima samo mrežaste čarape, a čini se da je on uživao u svemu, iako zna da će reakcije biti podeljene.

Kako piše The Sun, ova slika nalazi se na naslovnici magazina, a na drugoj je on u Gucci odelu. Ipak, i ova druga fotka izgleda poprilično neobično jer na ovoj slici on istovremeno izgleda i kao muškarac ali i kao žena, najviše zbog izražene šminke. Kako se navodi, ideja ovog editorijala jeste da promoviše toleranciju, odnosno to da svako može da bude ono kako se oseća, kao i da ne treba da nailazi na osude. Harry je fanove već šokirao kad se na Met Gala ceremoniji pojavio u cipelama na štiklu i u providnom kostimu, a on kaže da se samo zabavlja.

Harry je u poslednje vreme imao dosta stresova, jer je opljačkan na ulici, a morao je i da svedoči na suđenju protiv svog progonitelja. Ono što ga još brine jeste i šta će biti sa njegovom turnejom koja je trebalo da počne 15. aprila u Velikoj Britaniji. Iako on još nije počeo da otkazuje datume, velike su šanse da se to desi jer teško da će kriza sa korona virusom biti završena do tad. Ipak, evropska turneja traje sve do početka juna, a nama najinteresantniji koncerti su oni u Beču i Budimpešti, zakazani za 30. i 31. maj. Po trenutnim prognozama, ova kriza trebalo bi da se završi makar najvećim delom pre kraja aprila, pa se nadamo da će to i biti tako. Od našeg ponašanja najviše zanima kad će korona jednom zauvek nestati iz naših života.

Pročitajte još  Nagla promena: Harry nema solo planove?

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.