Da li ga je inspirisala knjiga? Harry Styles podelio listu novih pesama, o “Matildi” se već prave teorije!

Harry Styles se priprema da otvori vrata svom novom albumu “Harry’s House”. Ostalo nam je samo mesec dana od njegovog objavljivanja, a pevač je fanovima već podelio listu pesama, pa su su oni tako brzo počeli da teoretišu. Još uvek ne znamo mnogo o novom albumu, ali neki internet detektivi veruju da bi se jedna izmišljena zvezda mogla pokazati prilično značajnom.

Kako su fanovi nastavili da komentarišu kompletnu listu singlova, jedna pesma pod nazivom „Matilda“ postala je tema u trendu na Twitteru. Harry još nije ponudio nikakve naznake o tome ko bi mogla biti Matilda, ali neki obožavaoci veruju da je singl o “Matildi”, knjizi Roalda Dahla.

Ova knjiga inače nosi vrlo značajnu poruku, a radi se o devojci koja se bavi svojom ne tako sjajnom porodicom. Dakle, možda postoji nešto u tome što inspiriše i pesmu? Osim toga, postoji mnogo drugih likova iz priče koji bi takođe mogli igrati ulogu u singlu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Paradoks: Harry Styles u istom danu proglašen muzičarom godine ali mu i poručeno da mu album ne valja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.