Harry Styles otkrio bizaran razlog zašto izbegava Bliski istok i Balkan!

Harry Styles već je morao da odlaže svoju turneju više puta, a na njegovom sajtu sad stoje samo datumi nastupa u Americi. Kao što znamo od ranije, Harry dolazi u Austriju i Mađarsku, ali izostale su sve zemlje Balkana, ali neke države sveta u kojima je on rado bio gost. Kako mladi muzičar kaže, on nije ni mogao da razmišlja da dođe u zemlje kao što su Grčka, Finska ili Turska jer mu lekari navode da je to previše rizično.

“Samo jednom sam bio u Grčkoj na odmoru, i sve vreme sam se osećao loše”, priča Harry za Capital FM. Kad sam se vratio kući, poslali su me kod lekara, a tamo mi je rečeno da mi tamošnja klima ne odgovara. Ljudi ne znaju da je u različitim delovima sveta koncentracija kiseonika u vazduhu drugačija”, priča on. “Kad nema dovoljno kiseonika, onda ne možemo da dišemo. Međutim, kad je kiseonika previše, onda postoji mogućnost trovanja.”

“U mom slučaju to ume da bude popriličan problem, tako da mi ostaje samo da se klonim čitavog jednog dela Evrope, i zemalja kao što su Finska, Grčka ili Crna Gora. Isto tako izbegavam Bliski istok, kao i Južnu Afriku. Naravno pozivam sve fanove da dođu na neki od mojih koncerata, jer će ovo biti zaista velika turneja”, konstatuje on.

Pročitajte još  Fandom ubeđen da ima dokaze: Louis i Harry se venčavaju?

Upitan da li to znači da su devojke sa prostora Balkana opasne po njega i da ne smeju da ga poljube, on odgovara, “Pa, ja sam voljan da rizikujem i probam! Možda ako budem provodio više vremena sa njima, moje telo uspe da se prilagodi!” Pitamo se šta će na ovo reći Olivia Wilde, sa kojom je Harry nezvanično u vezi! Planirate li da idete na neki Harryjev koncert u inostranstvu, ili se ipak nadate da bi on mogao da nam jednom dođe, jer sve ovo što smo napisali zapravo i nije istina?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Harry Styles otkrio bizaran razlog zašto izbegava Bliski istok i Balkan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.