Kao da ih niko ne gleda: Harry Styles i Millie Bobby Brown veselo igrali na koncertu Ariane Grande!

Ariana Grande ne samo da ima ogroman fandom širom sveta što je čini jednom od najvećih zvezda na globalnom nivou, već je ona obožavana i među svojim kolegama muzičarima – Katy Perry je nedavno pričala koliko je ona i Orlando Bloom cene, a sad su i glumica Millie Bobby Brown i Harry Styles pokazali koliko im je njena muzika omiljena!

Ari je, naime, stigla u Englesku u čuvenu O2 Arenu u subotu uveče kada su joj se u VIP ložama pridružili Millie Bobby Brown i Harry Styles! Oboje su bili neupadljivo obučeni i nisu odmah primećeni, međutim, jedan fan je bio očevidac njihovih ludih pokreta dok su đuskali, pa je to odmah i snimio jer se našao blizu njih!

Fan je na internet postavio i video na kom Harry igra uz “Break Free”, a Millie i on su celo veče ćaskali uz muziku i čini se da su se sjajno proveli! Sve ovo posebno je simpatično Directionerima koji znaju da je Niall Horan veliki fan Millie.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Jedine na svetu: Selena i Ari zajedno postavile veliki rekord!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.