Harry Styles i Camila Cabello odustali od svojih turneja!

Samo je bilo pitanje dana! Harry Styles i Camila Cabello nove su u nizu zvezda koje su morale da otkažu svoje ovogodišnje turneje usled korona virusa. Kako je i njima postalo očigledno, nemoguće je da se čitava situacija situacija dovede na vreme u red kako bi barem veći deo koncerata mogao da se održava po planu.

Kad je reč o Harryju koji ovih dana ne izlazi iz kuće, on je trebalo da započne svoju turneju 15. aprila u Birmingemu, Engleska pre nego što krene sa nastupima širom kontinentalne Evrope, Amerike i Južne Amerike. Nama bi to starom planu bio najbliži na samom kraju maja, kad su ga čekali koncerti u Budimpešti i Beču. Međutim, Harry je sad na svom Instagram profilu ponudio potpuno nove datume, koji podrazumevaju koncerte tek u februaru 2021!

View this post on Instagram

Anyone who knows me, knows that performing has always been my favorite part of working in music. However, during times like these, the safety and protection of touring crew, fans, and everyone else around the world is an immediate priority. For obvious reasons, the upcoming tour in the UK and Europe will be rescheduled to 2021.  Tickets already purchased will be valid for these shows. In the meantime, we will be closely monitoring the situation around the world and will continue updating you in the months to come. For the safety of yourself and others, please self-isolate. We’re all in this together. I can’t wait to see you out on the road as soon as it’s safe to do so. Until then, treat people with kindness. H

A post shared by @ harrystyles on

Uz poster turneje i nove datume, Harry je napisao, “Svako ko me zna, zna da mi je nastupanje omiljeni deo rada na muzici. “Međutim, tokom ovakvih vremena, bezbednost i zaštita ekipe, fanova i svih drugih širom sveta su prioritet. Iz očiglednih razloga, turneja je pomerana za 2021. godinu. Karte koje ste kupili važe i dalje, a ja ću pažljivo pratiti situaciju širom sveta i pružaću vam nove informacije. Molim vas da se izolujete zbog sebe i drugih. Jedva čekam da vas vidim, čim sve bude bezbedno. Do tad, budite dobri prema drugim ljudima.” Po novom planu, Harry će prvi nastup imati 12. februara u Bolonji, dok će u Budimpešti biti 22. februara.

View this post on Instagram

‪💔🙏🏼‬

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Kad je reč o Camili, njena turneja trebalo je da krene 26. maja u Oslu, ali kako piše Billboard, i ona je zaključila da sve i da korona nestane za par nedelja, ona neće imati dovoljno vremena da se spremi. “Uz sve vesti koje dolaze i uz toliko nepoznanica, mi činimo sve da zaštitimo i sebe i nas ljudi. Jako mi je krivo što odlažemo turneju. Ne možemo započeti proble a da ne ugrozimo ljude. Kako se ne zna kad će se ovo završiti, osećam da je naša odgovornost da ovo uradimo. Kad ova opasnost prođe, sva ljubav koji ulažemo u svet će nas zaceliti”, konstatuje Cam. Dakle, ona još nije spremna da ponudi nove datume, ali teško da će ih biti pre kraja godine!

Pročitajte još  Liam i Harry: 1D ne prestaje da postoji, samo neće biti turneje naredne godine!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.