Harry Styles brani svoje Directionerke: One su iskrene, one su naša budućnost!

Ljubav Directionerki prema Harryju Stylesu ne prestaje a i on im uzvraća na isti način, s obzirom da je u intervjuu za časopis Rolling Stone poručio koliko je pogrešno i glupo ismevati ih jer eto slušaju pop umesto umesto da su se bacile na neku hipsterku muziku i izvođače za koje niko nije čuo.

“Ko kaže da devojke koje slušaju pop imaju lošiji muzički ukus od nekog tridesetogodišnjeg hipstera?”, pita se on. “O tome ne odlučujete vi. Muzika je nešto što se uvek menja. Nema tu tačnih ciljeva. Mlade devojke vole i Beatlese. Hoćete li da mi kažete da ih zbog toga ne možete shvatiti ozbiljno? Kako možete da kažete da one ništa ne kapiraju.”

Harry kaže i da čvrsto veruje u svoj fandom jer će on jednog dana vladati svetom. “One su naša budućnost – naši doktori, advokati, majke, predsednici, one čine da svet nastavi da se vrti. One vas neće lagati. Ako vas vole, onda je zaista tako. One se ne pretvaraju da su kul. One vas vole i to vam kažu. To je strava!” zaključuje on. Harry je možda pričao o Directionerkama ali sve ovo odnosi se valjda na svaki fandom na svetu gde preovladavaju devojke!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Harry i Niall tuguju: Dirljiv oproštaj od omiljenog muzičara!

3 thoughts on “Harry Styles brani svoje Directionerke: One su iskrene, one su naša budućnost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.