Hailey poručila da je Biebs njen na Selenin rođendan

Nakon što se skoro nedelju dana nije oglašavala na svom Instagramu, Hailey Baldwin vratila se na ovu društvenu objavom na kojoj se posle nekoliko nedelja pojavljuje i njen suprug, Justin Bieber. Da sve bude interesantnije, sve se to dešavalo na rođendan Selene Gomez.

Hailey je objavila fotku na kojoj Biebsa i nju vidimo zajedno, a sve prati komentar, “Ponedeljak dođe toliko brzo da nemam šansu ni da izrazim koliko je sjajna bila prošla nedelja. Znam da je ovo došlo u pravo vreme, verujem da je Bog neverovatan i veran da nam pruža prave reči u vreme kad su nam one najviše potrebne. Ova nedelja nam je oboma unela novu vatru u duše”.

Ukratko, Hailey kaže da u braku definitivno ima problema, ali redovan odlazak na terapije i u crkvu čini njihovu vezu jačom, pa je ovo jasna poruka i tabloidima i svima koji im ne žele dobro. Hailey često ima potrebu da se oglašava ovim povodom, i verovatno je u priličnoj meri smeta što je Biebs počeo da pokazuje znake psihički nestabilnosti nakon što je pre oko godinu dana stupio u brak sa njom.

Pročitajte još  Britanska blogerka o svojoj vezi sa Biebsom: On jako voli da se mazi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

One thought on “Hailey poručila da je Biebs njen na Selenin rođendan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.