Hailey odgovorila na prognozu da joj se brak sa Justinom raspada

Mnogi su verovali da Justin Bieber i Hailey neće opstati, ali oni već godinama odolevaju takvim prognozama. Ipak, najave da će se njihov brak raspasti ne prestaju, a Hailey je sad odgovorila na jednu takvu priču!

Naime, pre mesec dana je TikTokerka Blonde Rebel Tarot objavila svoje prognoze za budućnost sedam slavnih parova, među kojima su Biebs i Hailey. Govoreći o njima, ona je rekla, “Osećam da ćemo ovog meseca možda saznati da oni imaju problema. Mislim da im je brak pri kraju.” Potpuno neočekivano, Hailey se javila u komentaru rečima, “Lmfaooooooo”, ismevajući takvu priču, prenosi E! Online.

Ipak, njena potreba da uopšte reaguju na nekakva predviđanja anonimnih TikTokera govori da nju takve priče očigledno pogađaju. Hailey u prošlosti radila ovakve stvari, a Justin se zato iz petnih žila trudi da u svakoj prilici hvali svoju suprugu, kako bi joj podigao samopouzdanje. Ipak, ona kao i brojni drugi slavni mora da se navikne na ovakve stvari.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hailey Bieber otkriva šta nikada ne bi uradila sa Justinom

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.