Hailey i dalje čita sve komentare i odgovara na svaku glupost

Justin Bieber i njegova supruga Hailey Baldwin ovih dana često se svađaju sa ljudima na internetu, pokazujući tako poprilično nezrelost. Dok se Justin iz petnih žila trudi da svim nevernicima dokaže da voli Hailey i da mu Selena samo slučajno iskače po internetu svaki put, Hailey reaguje i na još luđe stvari!

Naime, Jus i Hailey ovih dana su na Bahamima, i to na istom gde su se i verili, a Hailey nema pametnija posla nego da čita komentare na svojim Instagram objavama. Verovali ili ne, ona je osetila potrebu da odgovori ljudima koji misle da se ona previše nakvarcovala.

“Danas je internet ljut na mene jer sa previše potamnela. Ma baš bezveze! Gledaću sledeći put da ne idem toliko na sunce kad sam na odmoru”, napisala je ona ironično na svom Instagram storyju. Teško je uopšte razumeti toliku potrebu da njih dvoje treba stalno nešto da dokazuju drugima i pitanje je kad će ovo prestati.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin Bieber: Bio sam toliko siromašan da nismo imali ni za sok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.