Hailey Bieber završila u bolnici zbog krvnog ugruška u mozgu!

Hailey Bieber je pretrpela veliki zdravstveni problem ranije ove nedelje i na putu je oporavka. Ova mlada manekenka, supruga Justina Biebera, otkrila je u subotu, 12. marta, da je lečena od krvnog ugruška u mozgu. Ona je hospitalizovana tri nedelje nakon što je Justinu dijagnostikovan virus Covid-19.

„U četvrtak ujutru, doručkovala sam sa svojim mužem kada sam osetila simptome slične moždanom udaru i odvedena sam u bolnicu“, glasila je poruka objavljena na njenom Instagram Storiju. „Otkrili su da sam pretrpela veoma mali krvni ugrušak u mozgu, što je izazvalo mali nedostatak kiseonika, ali moje telo ga je pretrpelo samo od sebe i potpuno sam se oporavila u roku od nekoliko sati.”

U objavi se dalje navodi: ​​„Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koji sam ikada prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je, i tako sam zahvalna svim neverovatnim doktorima i medicinskim sestrama koji su brinuli o meni! Hvala svima koji su mi se obratili sa lepim željama i brigom, i hvala za svu podršku i ljubav”, završila je Hailey.

Justin nije direktno komentarisao Haileyino zdravstveno stanje. Međutim, na dan kada je lečena u bolnici, pop zvezda objavila je nedatiranu fotografiju na Instagramu na kojoj njih dvoje hodaju zajedno, napisavši: „Ne mogu ovo da zadržim”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Selena Gomez doživela napad na AMA, stigla podrška Hailey Bieber!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.