Hailey Bieber za ELLE otvoreno o Justinovoj bolesti

Justin i Hailey Bieber sada su već skoro dve godine u braku, a kod njih ljubav cveta kao i prvog dana. Veza koju su svi pljuvali, koja je, po rečima nekih, prebrzo krunisana brakom, i dalje opstaje, a Hailey je sada o istoj iznela nove detalje prilikom svog intervjua za časopis ELLE, čiju će naslovnicu krasiti u martu.

Justinu je pre nekoliko nedelja podelio sa svetom da ima lajmsku bolest i da godinama nije znao šta mu je. Hailey kaže da joj je, kao novopečenoj bračnoj partnerki, bilo jako teško da pruži Justinu adekvatnu podršku “Bio je stvarno bolestan. Ima lajmsku bolest i suočavao se se gomilom medicinskih stvari. Nismo imali dijagnozu”, podelila je Hailey o događajima u to vreme. “I bilo je teško jer su svi bili jako zli i osuđujući nastrojeni, govoreći da izgleda kao da je na drogama, govoreći kako izgleda nezdravo, kada, istini za volju, nije bio zdrav i nismo znali zašto.”

“Bila sam tek nova supruga, pokušavajući da mu pomognem da shvati šta nije u redu i šta se događa”, nastavila je. “Sada je savršeno zdrav. Ali, prolazeći to pokušavao je da uključi i naše venčanje u svoje planove, ali jednostavno se nije uklapalo u tadašnje raspoloženje.” Ona kaže da je Justin mnogo sazreo, kao i ona, i da je on uvek bio neko do koga joj je bilo duboko stalo i koga je volela. Takođe dodaje da je on jedini sa kojim želi da provede ostatak života i da ne može zamisliti bilo koga drugog u toj ulozi.

Pročitajte još  Famoza music chart #44 - glasajte za JEDNU omiljenu pesmu svakog dana!

“Očigledno, trebalo je vremena i rada da sredimo sve između nas, ali sve je vredelo”, dodala je. “On je neverovatan, neverovatan čovek i tako dobar partner sa kojim bi mogla da prođem kroz život. Ne postoji niko drugi sa kojim bih ikada želela da provedem čitav život, osim njega. Dakle, imam sreće.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Hailey Bieber za ELLE otvoreno o Justinovoj bolesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.